Sprzedam motorolę v235 za 80zł lub zamienię na nokię lub samsunga Telefon w pełni sprawny. Stan określam jako dobry. Posiada kolorowy wyświetlacz. Zamienię tylko na działający telefon. Do telefonu dołączam ładowarkę.
Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co napiszesz może zostać zmoderowane. Moje prace: Iquenox.flog.pl
bardziej zależy mi na zamianie niż sprzedaży a cena taka, ponieważ ostatnio w identycznym stanie w komisie w Lbn widziałam taka w takiej cenie. Zresztą cena jest do negocjacji wiec moge opuscic byleby tylko poszedł
Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co napiszesz może zostać zmoderowane. Moje prace: Iquenox.flog.pl
Spróbuj na tablicę.pl wrzucić, może ktoś z Lublina weźmie, albo na ten fp na fb sprzedam/kupię/zamienię Lublin, czy jak to tam się nazywa
Zapraszamy do działuPrzedstaw sięNapisz coś o sobie, pokaż się i poczytaj o reszcie EKIPY Amicum proba, probatum ama Nie jestem specjalistką... Czytam, słucham, oglądam...
Znajomych popytaj, czasami komuś padnie telefon, a kasy na nowy nie ma i taki na "zastępczy" się przydaje
Zapraszamy do działuPrzedstaw sięNapisz coś o sobie, pokaż się i poczytaj o reszcie EKIPY Amicum proba, probatum ama Nie jestem specjalistką... Czytam, słucham, oglądam...